home image

Fanfare voor jong en oud

met blaasmuziek in alle genres

Maak kennis met onze actieve muziekvereniging

Evenementen afgelast en verplaatst wegens coronavirus


Wegens het coronavirus zijn wij genoodzaakt de evenementen gepland tot en met in ieder geval de zomer van 2020 af te lassen. 'De Oergong', gepland eind juni 2020, kan helaas ook niet doorgaan. We hebben besloten dit evenement te verplaatsen en wel naar 19 en 20 juni 2021. Meer informatie hierover kunt u vinden op de speciaal ingerichte projectpaginaValentijnsconcert op 14 februari a.s. gaat helaas niet door


De Bazuin Tzummarum en Tjedmar Hiem hebben besloten om het Valentijnsconcert van 14 februari a.s. in de Harnehal in Tzummarum eerst af te gelasten.


Het feestelijke concert, dat in het teken zou staan van de opbloeiende liefde, verhoudt zich niet tot de trieste gebeurtenissen in het dorp en de directe omgeving van de muziekvereniging. 


Het concert wordt verplaatst naar een later moment en/of krijgt dan een andere invulling. Daarover volgt later bericht.   Projectorkest Jong Oranje - De Bazuin presteert op Brass Band Schoonhoven jeugdfestival!


De leden van het projectorkest Jong Oranje-De Bazuin zijn reisden op 1 februari naar Schoonhoven. O.l.v Syde van der Ploeg en Hilda Zeldenrust-Wiersma hebben ze meegedaan aan het Brass Band Schoonhoven jeugdfestival. 


Ze hebben fantastisch gespeeld en zijn met 87 punten 2e van de dag geworden. Een geweldige prestatie. Gefeliciteerd! 


© Copyright 2020 - https://debazuintzummarum.nl